Rólam

Biró Viktória vagyok, több mint 5 éve egy sikeres webáruház (Süss Velem.com) megálmodója, tulajdonosa és (az időközben 7 fősre nőtt csapatommal) az üzemeltetője.

A Süss Velem.com Webáruházzal akkor kezdtünk el igazán átütő sikereket elérni, amikor elkezdtem megtanulni és a webshopomon alkalmazni a keresőoptimalizálást.

Szilágyi Balázs tanfolyamainak köszönhetően megértettem a keresőoptimalizálás lényegét és igyekeztem minden időmet arra fordítani, hogy az újonnan szerzett tudásomat kamatoztassam a saját vállalkozásomban.

Ezzel az eszközzel 2015. évben 11 szeresére sikerült feltornásznom a Süss Velem Webáruház előző évi bevételét.

Megmondom őszintén, hogy sosem szerettem a technikai kérdésekkel foglalkozni. Óriási meglepetésként ért, hogy  a keresőoptimalizálás, logikus könnyen megtanulható dolog és csak minimális technikai tudást igényel (szemben azzal, amit a korábban “szakértőknek” vélt online marketing guruk el akarnak hitetni velem).

Rengeteg webáruházzal és webáruház tulajdonossal találkoztam. Látom, hogy milyen hatalmas szakadék van a sikeres és a “futottak még” kategóriába tartozó webáruházak között. Azt is tudom, hogy a webshop SEO képes áthidalni ezt a szakadékot. Sok webshop tulajdonos fordult már hozzám tanácsért, hogy segítsek nekik sikerre vinni a webáruházukat.

Webbshop SEO szakemberként azért indítottam a Webáruház Siker Recept.hu oldalt, hogy segítsek a hozzám hasolló hazai kisvállalkozásoknak minél több látogatót szerezeni a Google keresőből és ezáltal jelentős bevételt elérni a webáruházukban.